Kategorier
Kurser

Ge din valp en bra grund med en valpkurs i Göteborg

En liten valp har mycket att lära sig för att få ett bra hundliv. Om du går en valpkurs i Göteborg får du en trygg, glad och lydig hund. Kursen skapar ett förtroende mellan dig och din valp.

Precis som med småbarn så behöver en valp lära sig en hel del saker för att växa upp som en trygg individ. En valp är väldigt söt och gosig men kan även vara busig och envis. En bra idé är att du och din valp går en valpkurs där du får många råd och tips som du kan använda direkt. Du behöver vara en trygg ledare och ha de kunskaper som krävs för att valpen ska må bra och vara lydig. Ert liv tillsammans ska fungera bra på alla sätt så det är viktigt att ge valpen en bra grund att stå på. Att gå en valpkurs i Göteborg är roligt och lärorikt för både dig och din valp.

Det är mycket du får lära dig på en valpkurs

När du går en valpkurs får du hjälp av välutbildad och erfaren personal som har stor vana av att jobba med valpar och deras ägare. På kursen utförs många praktiska övningar som är roliga för valpen. De flesta valpar ser fram emot att få komma till kursen och uppleva och lära sig nya saker. Ni får träna på bland annat inkallning, att gå fint i koppel, stanna, hälsa artigt på andra hundar samt olika kontaktövningar.